Nieuwsbericht

01-10-2009

Het 400e lid van Statina is bekend!

Afgelopen dinsdag heeft atletiekvereniging Statina een belangrijke mijlpaal bereikt: Het 400e lid van de vereniging heeft zijn/haar inschrijfformulier ingeleverd!

Er is in bijna 23 jaar, Statina is opgericht op 27 november 1986, enorm veel veranderd. We hebben atleten/atletes, bestuursleden en train(st)ers zien komen en gaan, het papieren clubblad is vervangen door de website en een digitale nieuwsbrief, en vanaf juni 2007 maken we gebruik van de atletiekbaan + ons clubhuis op Sportpark Terweijde.

Hoe het er eind 1986 en begin 1987 bij Statina aan toe ging, en reken maar dat dat heel anders was dan nu, kun je lezen in het verslag van de oprichtingsvergadering, het voorwoord van de allereerste (papieren) nieuwsbrief en een artikeltje uit een clubblad uit juli 1987, geschreven door één van de oprichters van de vereniging, Hans van Doesburg.

Het 400e lid... Wie zou dat nou toch zijn? We houden het nog even voor ons, want aanstaande zaterdag, rond 12.00 uur 's middags, wordt de betreffende atleet/atlete tijdens de clubkampioenschappen door wethouder Willem-Jan Stegeman bekend gemaakt en in het zonnetje gezet!

De organisatie van de clubkampioenschappen, de mensen achter 'B there 4 OTC Ghana', de feestcommissie en het bestuur zien jullie aanstaande zaterdag graag tegemoet, tot dan!Lees meer berichten