Nieuwsbericht

11-07-2019

Tussenstand Interne Loopcompetitie 2018-2019

Op basis van het nieuwe reglement is een derde en laatste tussenstand van de Interne Loopcompetitie van seizoen 2018-2019 opgemaakt.


De tussenstand en het nieuwe reglement vind je HIER.


Meegetelde wedstrijden zijn uitslagen op de website van Statina, aan mij gemelde uitslagen en bij mij bekende deelname aan diverse wedstrijden. Als de kilometers niet kloppen is er dus een mij niet bekende wedstrijd niet verwerkt.


In de stand zijn lopers zonder bonus apart van de lopers met bonus vermeld. Voor de vaststelling van de bonussen verwijs ik naar het reglement.


Ook de lopers die niet aan een Statinawedstrijd hebben deelgenomen staan apart vermeld. Zij kunnen niet meer in aanmerking komen voor een plaats in de eindrangschikking, er zijn immers geen Statinawedstrijden meer voor eind september.


Alleen lopers met een resultaat zijn opgenomen.


Een aantal lopers heeft nog niet voldaan aan het vereiste aantal kilometers of het vereiste gemiddeld aantal kilometers per wedstrijd, dat vereist dus nog wedstrijden van voldoende lengte.


Voor het clubkampioenschap worden, indien meer kilometers dan vereist zijn gelopen, de minst goede resultaten niet meegenomen in de eindstand.


Met sportieve groet,
Bert van Oostrum
CompetitieleiderLees meer berichten