Nieuwsbericht

28-06-2009

Succes bij Rob Druppers Games!

Op zondag 28 juni deden 15 leden van Statina mee aan de Rob Druppers Games in Nieuwegein. Met veel energie begonnen zij aan een gezellige maar warme dag.

Lucy van Berkel, Kiki Marringa, Ruby den Besten, Kim Custers en Kaoutar Ramdani mochten als eerste van de vereniging starten, op de 60 meter sprint. Ruby bracht het er goed vanaf en behaalde een plek in de finale met een tijd van 9.05 sec. Hierna kwamen Emmy van Berkel en Nene Marringa aan bod, op de 80 meter sprint, allebei een nieuw PR (persoonlijk record) gelopen. Kitty van Berkel, Vincent Roke, Fred Voordouw, Reinier Bank en Andries Nap liepen de 100 meter sprint met succes. Kitty, Vincent en Andries mochten alle drie naar de finale. Kitty mocht na haar finale een prijs voor de tweede plaats in ontvangst nemen. Nick Gieltjes deed voor het eerst een atletiekwedstrijd, en meteen was het raak. Met speer een nieuw PR, de 800 meter netjes onder de 3 minuten en met hoogspringen sprong Nick 1.30 meter, en hij kreeg daarvoor de derde prijs. Lucy, Kaoutar en Kiki mochten beginnen aan kogelstoten. Kaoutar was goed bezig en stootte ruim 7 meter. Dit was niet het enige wat Kaoutar deed, want ze liep ook nog eens een prachtige 800 meter, waarop ze tweede werd. Martin Spruit nam deel aan kogelstoten, verspringen en de 100 meter sprint. Kogelstoten heeft hij heel goed gedaan, hij behaalde een tweede plaats. Fred, Vincent en Kitty namen ook nog deel aan de 200 meter. Fred liep een super 200 meter en verbeterde zijn PR ruim! Kitty behaalde een derde plek en Vincent viel net buiten de prijzen.

De wedstrijd was een groot succes, met veel verbeteringen van persoonlijke records, en allen zijn met blije, verbrande maar tevreden gezichten weer naar huis gegaan.

Klik hier voor de uitslagen.

Bekijk het filmpje:Lees meer berichten