Nieuwsbericht

15-02-2019

Hardlopen: enthousiaste trainers helpen je op weg!

Bij Statina in Culemborg staan Angela, Sandra en Tina in de startblokken om beginnende hardlopers op gang te helpen. Dit voorjaar zijn zij de trainers bij Start to Run, de cursus voor beginnende hardlopers.


Voorop staat het plezier, want hardlopen is vooral erg leuk en voor alle leeftijden! Ervaar dat zelf bij Start to Run met gelijkgestemde, gemotiveerde en enthousiaste loopmaatjes.


Deze voorjaarsversie start op maandagavond 4 maart om 20.00 uur met een introductietraining op de baan van Statina in Culemborg. Wie meer wil weten of wie twijfelt of dit wat voor hem of haar is, kan dan vrijblijvend deelnemen aan deze training.


Smaakt de introductietraining naar meer, dan kan nog worden ingeschreven voor de gehele cursus (let op: er geldt wel vol = vol!).


De cursus bestaat uit nóg zes trainingen en wel op 11, 18 en 25 maart en 1, 8 en 15 april. De aanvangstijd is steeds 20.00 uur. Bovendien krijg je extra informatie onder andere over kleding en schoeisel.


Daarnaast draagt de Atletiekunie met verschillende extra’s bij aan de cursus. En er is een concreet doel: de cursus wordt namelijk afgesloten met deelname aan de 3 kilometer prestatieloop (of meer als je wilt) van de Culemborg City Run op 23 april.


Wil je zeker weten dat je kunt deelnemen, wacht dan niet tot de introductietraining met inschrijven. Alle verdere relevante informatie is HIER te vinden.
Lees meer berichten