Nieuwsbericht

17-01-2019

Overlijdensbericht: Jeroen Hiep

Op maandag 14 januari 2019 bereikte ons het verdrietige bericht dat Jeroen Hiep is overleden. Jeroen (55) was vanaf het eerste uur één van de atleten van het G-topteam van Statina. Tijdens de open dag van het G-topteam, nu bijna vijf jaar geleden, zette Jeroen zijn eerste stappen op de atletiekbaan.


Trouw kwam hij met de bus vanaf het Thomashuis in Culemborg met Damiane, Daan en Lydia en in het begin ook met Claudia en Marieta naar Statina.Op maandag 7 januari konden we niet bevroeden dat dit de laatste training met onze kanjer zou zijn. Jeroen trok een sprintje op de baan en vierde met elke medeatleet of trainer die hij tegen kwam een feestje. Dit ging gepaard met een schaterende lach, knuffel of dansje. Vrolijk zwaaiend vertrok Jeroen altijd weer met de bus.


Was zijn ‘baan’ niet vrij, dan moest iedereen na diverse armgebaren zijn baan uit! Juichend na de finish riep hij dan: ‘Ik ben de snelste!’


Met koud weer trainen was niet favoriet bij Jeroen. Steevast verscheen hij met zijn vertrouwde Unox-muts op. Eerst opwarmen in het clubhuis om vervolgens op de baan te vlammen.Vanaf nu zal de training van het G-topteam op maandag van 19.00 tot 20.00 uur nooit meer hetzelfde zijn. Met verdriet nemen we afscheid van onze vrolijke atletiekvriend die we erg gaan missen. We koesteren de mooie herinneringen en zijn dankbaar dat we Jeroen zijn train(st)ers mochten zijn.


Lieve Jeroen, jij bent voor ons voor altijd de snelste!


Namens de train(st)ers van het G-topteam,
Nelleke
Het bestuur van atletiekvereniging Statina wenst alle naasten veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.Lees meer berichten