Nieuwsbericht

15-10-2018

Renovatie van de atletiekbaan

De toplaag van onze atletiekbaan is dringend aan vervanging toe. De gemeente Culemborg heeft daartoe een bedrag in de begroting van 2019 opgenomen.


Het was je misschien al opgevallen dat onlangs cirkelvormige reparaties op diverse plaatsen in de baan zijn ontstaan… Om vast te stellen dat de scheuren en gaten in de toplaag niet zijn toe te rekenen aan de onderlaag van asfalt, waardoor vervanging van de toplaag zou moeten worden uitgebreid met reparatie van dat asfalt, zijn op diverse plaatsen monsters genomen.


De eerste aanzet tot vervanging van de toplaag is dus gedaan en we hopen dat de werkzaamheden zo vroeg mogelijk in 2019 kunnen aanvangen. We zijn natuurlijk onder andere ook afhankelijk van het weer.


Bij vervanging komt ook de vraag naar boven welke kleur die toplaag moet krijgen. De mogelijkheden zijn in principe beperkt tot de huidige kleur (roodbruin) of blauw, zoals bij diverse banen die misschien bekend zijn van TV of mogelijk van een dergelijke baan die is bezocht tijdens een wedstrijd.


Wij willen hier niet in afzondering over beslissen, vandaar dat je via deze link de mogelijkheid hebt je voorkeur op te geven. De meeste stemmen gelden en laat het ons uiterlijk 31 oktober weten!


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Bert van Oostrum
Voorzitter
Lees meer berichten