Nieuwsbericht

07-09-2018

Tussenstand Interne Loopcompetitie 2017-2018

Na de Loop naar de Pomp in Noordeloos van 1 september 2018 is een nieuwe tussenstand van de Interne Loopcompetitie van seizoen 2017-2018 opgemaakt.


Deze nieuwe tussenstand vind je HIER.


De verwerkte uitslagen zijn op basis van meldingen op de site van Statina, uitslagen die bij mij bekend waren of meldingen van individuele atleten. Eventuele aanvullingen kunnen alsnog worden doorgegeven. Alleen wedstrijden tot en met 23 september tellen nog mee voor dit seizoen en de uitslagen moeten uiterlijk 25 september aan mij zijn doorgegeven.


Alle deelnemers blijven in de tussenstand vermeld staan, ook als niet meer aan alle vereisten voor het kampioenschap kan worden voldaan. Deelnemers die nog enkele kilometers of een vereiste afstand missen, hebben nog tot 23 september de tijd om dit te doen en zij kunnen dan alsnog meedoen voor het Clubkampioenschap. De ontvangst van zon resultaat wordt aan de deelnemer bevestigd.


In het seizoen 2018-2019 gelden nieuwe regels. De veranderingen zijn zodanig dat in principe iedere deelnemer een echte kans heeft om kampioen te worden. Daartoe worden niet alleen correcties toegepast op basis van leeftijd maar ook wordt rekening gehouden met persoonlijk niveau. De behaalde punten na leeftijdcorrectie worden gecorrigeerd met een bonus, berekend op basis van resultaten van het voorgaande jaar. Daardoor start iedereen met een gelijkwaardig uitgangspunt.


Het (gewijzigde) reglement voor seizoen 2018-2019 van de Interne Loopcompetitie vind je HIER.


Met sportieve groet,
Bert van Oostrum
CompetitieleiderLees meer berichten