Nieuwsbericht

25-04-2018

Benefietavond voor Roparun - 09-05-2018

Ieder jaar met Pinksteren staat weer de Roparun op stapel. Daarbij halen mensen in teamverband al sportend geld op voor mensen die te maken hebben met kanker. Steeds vaker gebeurt dit in de vorm van een evenement, zoals dit jaar op woensdag 9 mei van 20.00 tot circa 22.00 uur in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Een avond met verrassende muziek, verhalen en fotoprojecties.


Ik ben samen met een aantal anderen betrokken bij de organisatie en ik wil jullie graag uitnodigen voor deze avond. Ik loop zelf de Roparun dit jaar voor de 5e - en waarschijnlijk laatste - keer. Ik doe dat met het team van Waterschap Rivierenland: de Waterlopers.


Op het programma staat o.a. muziek van Bach, Keane, Max Richter, Chilly Gonzales, Jules de Korte en Herman van Veen. Muziek wordt afgewisseld met (getoonzette) projecties van foto’s en enkele verhalen. Het programma is opgehangen aan de tocht van Hamburg via diverse tussenstops naar Rotterdam. We hopen op net zo’n geslaagde avond als de eerste benefietavond vorig jaar, met nog meer publiek.


Het zou leuk zijn als je komt! In verband met de zaalindeling is het fijn als je van tevoren via mplaeven@gmail.com kunt laten weten of je er bij kunt zijn.


En als je niet kan: Zegt het voort!


Doneren kan ook via: https://donaties.roparun.nl/doneren?team=293 (team 242: Waterschap Rivierenland - De Waterlopers)


Met sportieve & muzikale groet,
Marc Laeven
Lees meer berichten