Nieuwsbericht

14-02-2018

Zaterdagloopgroep op de baan stopt (?)

Als vervolg op de Start to Run-cursus op zaterdag (eind 2016) zijn Bas van der Linden en Gerard Smit begin 2017 gestart met een loopgroep op de zaterdagochtend. Een loopgroep voor volwassenen naast de specialisatiegroepen van de jeugd. Een groep voor ouders, leden die graag op zaterdag lopen en leden die naast een doordeweekse training nog een tweede baantraining willen doen. Bas en Gerard kregen in de loop van het jaar voor de begeleiding versterking van Jeanette Benistant en Wenda Evers. De loopgroep bestaat inmiddels uit een kleine kern van enkele leden die trouw komen.


Het is helaas niet gelukt de groep uit te breiden naar een stabiele groep van minimaal 10-15 lopers. Dat betekent dat de trainers regelmatig voor een groep van 2-3 lopers staan. Dat is weinig en er zit helaas geen groei in. De trainers hebben dan ook besloten deze trainingen met ingang van 1 maart te stoppen.


De groepsleden zijn nu zelf een WhatsApp-groep gestart om op eigen initiatief toch samen op zaterdag te kunnen blijven trainen. Waar mogelijk zullen de trainers dit initiatief natuurlijk steunen.


Wil je op zaterdag meetrainen, vraag dan je trainer voor meer informatie!Lees meer berichten