Nieuwsbericht

27-10-2017

Rondje Beusichem

Afgelopen zondag d.d. 22-10-2017 liepen Huib van Veldhoven en Bas van der Linden het traditionele rondje in de achtertuin van Culemborg. Het rondje Beusichem is een traditie geworden en is gewoon leuk om mee te lopen. Je komt er heel heel heel veel bekenden tegen en het parcours is prachtig.


Huib liep één ronde en Bas liep er twee (4.7km is één ronde).


Huib zou Bas de eerste ronde hazen voor een mooie tijd en dat kun je aan Huib wel overlaten. De eerste kilometer zat het ritme er al goed in en na 1,5 km kwam er een lastig stuk met veel tegenwind. Huib en Bas namen nu kop over kop steeds even over en toen draaiden we weer terug richting Beusichem. Het ging snel en Bas moest tegen Huib zeggen dat ie wat langzamer moest gaan… wat een goeie haas!


De laatste kilometer ging in en 400 meter voor de eerste ronde nog even het gas  er op. De finish voor de eerste ronde…. Huib kwam in een tijd binnen van 17.52, oftewel 3.48 per kilometer. Geweldig!


Bas moest toen alleen door, maar kon het tempo goed vasthouden. Zelfs zat er nog een eindsprint in en zo kwam Bas binnen op 34.58.Het was een mooie loop geworden met Huib in een hoofdrol als super haas. Huib, bedankt voor je inzet en zal dit dan toch door de goede trainingen van de woensdag komen?


Tot volgend jaar in Beusichem.


Groeten, Bas 
Lees meer berichten