Nieuwsbericht

12-10-2017

Eindstand Interne Loopcompetitie seizoen 2016-2017

Na de 3000 meter van zaterdag 23 september is de eindstand van de Interne Loopcompetitie opgemaakt. Wat mij betreft een teleurstellend beeld. Bij de vrouwen was slechts één deelneemster die voldeed aan de voorwaarden, bij de mannen één deelnemer van groep B en vijf van groep C. Die ene vrouw was wel overall derde, met een minieme achterstand op nummer twee.


Natuurlijk is er een aantal verklaringen: Blessures, waardoor de vereiste kilometers niet konden worden gehaald, en een meer positieve: Het lopen van een clubrecord bij de marathon van Berlijn, waardoor deelname aan de afsluitende 3000 meter niet mogelijk was. Dat er dan nog maar zeven lopers de eindstreep haalden is toch wel erg karig.


De eindstand vind je HIER.


Misschien is de Interne Loopcompetitie niet aantrekkelijk genoeg, omdat soms bij voorbaat de uitkomst min of meer voorspelbaar is. Suggesties voor wijzigingen in de spelregels zijn welkom, enkele ideeën kreeg ik recent al.


Vooruitlopend op mogelijke wijzigingen zullen de uitslagen van loopwedstrijden alvast worden bijgehouden. Ik zie graag en met vertrouwen uit naar een wat grotere belangstelling voor de Interne Loopcompetitie van seizoen 2017-2018!


Met sportieve groet,
Bert van Oostrum
CompetitieleiderLees meer berichten