Nieuwsbericht

31-07-2017

Voortgang verbouwing clubhuis - 28-07-2017

Na de sloopwerkzaamheden van een paar weken geleden wordt momenteel in het clubhuis heel hard gewerkt aan de volgende fase van de verbouwing, zoals het dichtmetselen van oude ingangen, het maken van een nieuwe entree en het plaatsen van kozijnen en muren voor de nieuwe dames- en herentoiletten.


Afgelopen vrijdag zijn we even gaan kijken en het ziet er allemaal zeer veelbelovend en vakkundig uit!


De aannemer wordt al een paar weken vijf dagen per week geholpen door twee enorme kanjers. Twee mannen op leeftijd die, terwijl jullie en ook wij genieten van vakantie en vrije tijd, onder andere stenen sjouwen, vers cement aanmaken en –voeren, afval opruimen en monteurs ontvangen voor het treffen van de nodige voorzieningen voor water en elektriciteit.


Jaap en Bert… Namens alle leden van de vereniging… Het is echt geweldig wat jullie doen! Heel erg bedankt!


Groetjes,
Hélène en JeroenDichtgemetselde voormalige ingangen van opslag- en voorraadhokken (zijkant clubhuis)…Doorkijkje via de nieuwe ingang van de kantine (waar voorheen een whiteboard hing) naar de nieuwe hal met toiletten. Voorheen waren dit (onbruikbare) kleedkamers en douches...Ingang van het nieuwe dames- en invalidentoilet…Bert (links) en Jaap (rechts) in de weer met stenen...Lees meer berichten