Nieuwsbericht

13-06-2017

Try-out Triathlon - 05-07-2017

Net als in 2014 en 2015 wordt op woensdagavond 5 juli aanstaande exclusief door en voor Statinaleden en hun gezinsleden een Try-out Triathlon gehouden in, op en rond recreatieterrein de Meent in Beusichem. De afstanden en de routes zijn zo gekozen dat iedereen vanaf 14 jaar mee kan doen.


Het is een trainingsavond en het gaat erom in een gezellige sfeer met elkaar te ervaren hoe het is om drie verschillende disciplines (zwemmen-fietsen-hardlopen) achter elkaar te doen.


De start is om 19.30 uur, waarbij met het zwemonderdeel in de Meent wordt begonnen. Daarna wordt er gefietst en de derde discipline -hardlopen- gaat over twee rondes op de Meent.


Wat heb je nodig?
- zwembroek, badpak, bikini of tri-suit
- zwembril (als je het prettig vindt daar mee te zwemmen)
- badmuts (die je van de organisatie leent en verplicht moet dragen!)
- handdoek (om je af te drogen na het zwemmen)
- racefiets (helm verplicht!), stadsfiets, mountainbike, ATB...
- fiets- en hardloopkleding (kleding die voor allebei gebruikt kan worden is natuurlijk prima)
- mooi weer (daar zorgen wij voor)


Om voor de organisatie inzichtelijk te maken hoeveel enthousiastelingen er komen, kun je jezelf uitsluitend tot en met uiterlijk 1 juli via deze link opgeven!


Over twee weken volgt een briefing. Ook voorafgaand aan de start zal een briefing worden gegeven. Hebben jullie tussentijds al vragen, of wil je je aanmelden als vrijwilliger, mail ons dan even:


paulkoedam@hotmail.com of andrevanyzendoorn@hotmail.nl


Graag tot 5 juli!


Vriendelijke sportgroeten,
Paul Koedam en André van IJzendoornLees meer berichten