Nieuwsbericht

03-05-2017

Cursussen reanimatie en gebruik AED - mei/juni

Het is weer tijd voor Statina’s jaarlijkse trainingsavonden voor reanimatie en het gebruik van de AED. Zoals al enige tijd op onze website is te zien, worden ook dit jaar twee herhalingsavonden en één avond voor mensen die nog nooit iets op dit gebied gedaan hebben, georganiseerd.


De herhalingsavonden zijn bestemd voor iedereen die eerder, bij Statina of elders, een reanimatie -/AED-cursus gevolgd heeft. Net als voorgaande jaren zal er, vooral door lekker praktisch aan de gang te gaan, gelegenheid zijn reeds opgedane kennis en vaardigheden op te frissen. De herhalingsavonden zijn op maandag 29 mei en maandag 12 juni. Je kunt je via deze link aanmelden. Om een gelijke verdeling van deelnemers over de avonden te krijgen, zodat er voor iedereen voldoende gelegenheid is in de praktijk te oefenen, vragen wij je voor beide data aan te geven of je wel of niet kunt. Je kunt ook je voorkeur aangeven, daarmee zal zoveel als mogelijk rekening gehouden worden bij het indelen van de groepen. Uiterlijk donderdag 25 mei ontvang je de bevestiging van jouw deelname.


Voor iedereen die nooit een dergelijke cursus of workshop gevolgd heeft is er de mogelijkheid om de startersavond bij te wonen. Tijdens deze avond wordt aandacht besteed aan basiskennis en zal tevens uitgebreid geoefend worden. De startersavond is op woensdag 31 mei. Je kunt je via deze link aanmelden. Uiterlijk zondag 28 mei ontvang je een bevestiging van jouw deelname.


Voor alle cursusavonden geldt dat deze verzorgd worden door onze (sport)medisch coördinator Ruben Verlangen. Deelname is gratis en de avonden vinden plaats in ons clubhuis/secretariaat van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur.


Met reanimatie en juist gebruik van de AED kan ook jij levens redden, dus meld je aan en doe mee!


Met sportieve groet,
Litha Doeland en Ruben VerlangenLees meer berichten