Nieuwsbericht

26-05-2009

Rondeelloop wordt Rondjesloop - 23 juni 2009

Ieder jaar organiseert Statina op een avond in juni voor eigen leden de Rondeelloop. De Commissie Wedstrijden heeft dit jaar voor een andere opzet gekozen. Redenen daarvoor liggen in de sfeer van logistiek en opkomst.

Dit jaar willen we de Rondeelloop op onze atletiekbaan houden. De Rondeelloop wordt de 'Rondjesloop'. Deelgenomen kan worden aan drie afstanden, te weten 3000 meter, 5000 meter en 10000 meter (worden ook in die volgorde afgewerkt). Deze 'wedstrijd' (er zijn geen prijzen te winnen) is bedoeld voor leden vanaf junioren B (geboren in 1993), je hoeft niet in het bezit te zijn van een wedstrijdlicentie. Inschrijving geschiedt ter plaatse, en deelnemen is gratis! De lopers van de ene afstand/serie doen (indien nodig) dienst als rondetellers bij de andere afstand/serie, en we gebruiken eigen tijdwaarneming.

De geleverde prestaties tellen mee voor de baanrecords en de ranglijsten (zie hier).

Dit interne evenement is gepland op dinsdagavond 23 juni 2009. Het eerste startschot klinkt om 20.00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent! Het is duidelijk dat er op deze avond vanaf 20.00 uur geen training op de baan kan plaatsvinden (wel op het middenterrein, zolang men de lopers/loopsters niet hindert en/of de veiligheid in gevaar brengt, er mag bijvoorbeeld niet worden discusgeworpen).

Wij hopen op een grote opkomst, en gaan er een gezellige avond van maken!

Met vriendelijke groet,
Fred Voordouw
Commissie WedstrijdenLees meer berichten