Nieuwsbericht

06-04-2017

Statina reikt pluimen uit!

Traditiegetrouw reikt het bestuur van atletiekvereniging Statina, in samenwerking met de trainers, tijdens de jaarlijkse Algemene LedenVergadering (ALV) van de vereniging de zogenaamde ‘pluimen’ uit. Er zijn drie soorten pluimen:


De Jeugdatletiekpluim is een blijk van waardering voor een jeugdlid of een groepje jeugdleden dat zich in het afgelopen jaar op sportgebied op positieve wijze heeft gemanifesteerd. Nominatie geschiedt door de trainers.


De Atletiekpluim is een blijk van waardering voor een volwassen lid of een groepje volwassen leden dat zich in het afgelopen jaar op sportgebied op positieve wijze heeft gemanifesteerd. Nominatie geschiedt door de trainers.


De Statinapluim is een blijk van waardering voor een lid of een groepje leden dat zich in het afgelopen jaar als vrijwillig(st)er(s) op positieve wijze heeft gemanifesteerd. Nominatie geschiedt door het bestuur. Zittende bestuursleden komen niet in aanmerking voor de Statinapluim.


Voor elk van de drie pluimen worden drie genomineerde gegadigden voorgelegd aan de tijdens de ALV aanwezige leden en op basis van stemming wordt bepaald wie ze wint/winnen.


Op maandag 27 maart was het weer zover en werden de wisselbekers, samen met een doosje lekkere chocolaatjes, aan de winnaars uitgereikt!


Jeugdatletiekpluim 2016
Merel Franssen is een goede loopster, maar probeert zich ook op voor haar lastige onderdelen (zoals kogelstoten) te verbeteren. Ze is altijd aanwezig en heeft een goede invloed in/op de groep.


Atletiekpluim 2016
Ondanks veel blessureleed won Henny van Verseveld (70) in de zomer van 2016 in Amersfoort NK-goud op de 400 meter in een prachtige tijd van 1.12.50. Op de 100 meter liet hij de derde tijd noteren.


Statinapluim 2016
Enige jaren geleden was het bestuur op zoek naar een oplossing voor de uitdaging die schoonmaak heet. Regelmatig onder andere de toiletten, de keuken en de vloer van de kantine schoonmaken om de leden gebruik te kunnen laten maken van een verzorgde comfortabele ruimte. Er waren al offertes opgevraagd bij een aantal schoonmaakbedrijven toen een aantal dames de opmerking maakte: Daar gaan we toch niet voor betalen? Dat kunnen we ook zelf! Vanaf die tijd is een ploeg mensen regelmatig hard bezig om de boel 'aan kant' te houden. En zoals iedereen weet is schoonmaken niet de meest populaire hobby, dus hulde aan de schoonmaakploeg! Recent is zelfs een tweetal mannen toegetreden tot het team. Uiteraard zijn er wisselingen in het team geweest. Mensen zijn gestopt en anderen gestart. Deze pluim geldt dit keer zeker ook voor de mensen die eerder hun steentje hebben bijgedragen!Pluimwinnaars 2016: Merel Franssen (Jeugdatletiekpluim), Fred Voordouw (namens de schoonmaakploeg – Statinapluim) en Henny van Verseveld (Atletiekpluim)Lees meer berichten