Nieuwsbericht

23-03-2017

Lopen Langs De Lek - 25-03-2017

Op zaterdag 25 maart -landelijke opschoondag- zal er om 10.00 uur een ‘Lopen Langs de Lek opruimwandeling’ zijn. Wethouder Joost Reus zal samen met alle aanwezigen een houten bord onthullen waarmee aandacht wordt gevestigd op het voorkomen van zwerfafval. Het bord is ontstaan vanuit het burgerinitiatief Lopen Langs de Lek. Dit wil op een positieve wijze aandacht schenken aan een schoon en sociaal Culemborg.


Na afloop van de onthulling zullen alle deelnemers gezamenlijk in korte tijd een gedeelte van de Baarsemwaard en de aangrenzende Goilberdingerdijk opruimen en deze belangeloos mooier achter laten dan dat deze werd aangetroffen.


De bijeenkomst start om 10.00 uur bij de parkeerplaats naast het spoor (hoek Goilberdingerdijk (nabij huisnummer 2a)/Otto van Reesweg.


Veel Culemborgers en lokale organisaties leveren een bijdrage aan een schone omgeving. Niet alleen op speciale dagen maar het hele jaar door. Het burgerinitiatief wil deze initiatieven zichtbaar maken en soms wat extra’s doen. Bent u bezig met het organiseren van een leuke opschoonactiviteit? Meld dat dan via www.lopenlangsdelek.nl of op de Facebookpagina!


Tot zaterdag!Lees meer berichten