Nieuwsbericht

01-02-2017

Dirk IV loop Hoornaar

De eerste loop van de nieuwe editie van het Grote Rivieren Loopcircuit, de Dirk IV loop in Hoornaar, zit er weer op. Met Toyota Schouten als nieuwe hoofdsponsor want Univé hield er mee op. Een ander nieuwtje is dat het circuit in 2017 is uitgebreid tot 9 loop-evenementen: ook Alblasserdam doet dit jaar mee, en wel met een hoofdafstand van 10 Engelse Mijlen.


De organisatie van deze eerste loop verliep echter niet geheel vlekkeloos, want er waren problemen met de registratie van de starttijden. Hierdoor zijn op de uitslagenlijst alleen bruto tijden te zien.


Desalniettemin was het weer een fijne loop in een mooie omgeving, en waren de weersomstandigheden ideaal voor het neerzetten van een sportieve prestatie. Hieronder staan weer de gebruikelijke namen van Statinaleden als deelnemers aan de 10 km, waarvan Ruben Verlangen weer de snelste tijd heeft laten registreren. Op de uitslagenlijst van de 5 km vinden we ook weer de naam van Wilco ’t Lam, die bezig is met een comeback na een periode van vervelende gezondheidsklachten. Welkom terug, Wilco!Namen en BRUTO tijden:


10 km: Ruben Verlangen, 36:37; André van IJzendoorn, 45:02; Ron en Corina van der Linden, beiden 46:50; Gerrit Koerting, 47:42; Gerrit van Mourik, 48:48; Bert van Oostrum, 56:49; Nico Brand, 58:18.


5 km: Wilco’t Lam, 26:38.


Vriendelijke groet, Nico Brand

Lees meer berichten