Nieuwsbericht

15-01-2017

Inschrijving Culemborg City Run 2017 geopend!

Op tweede paasdag 2017, dus maandag 17 april aanstaande, organiseert atletiekvereniging Statina de 6e Culemborg City Run, een hardloopevenement waarvan het parcours de mooiste plekjes van het oude stadscentrum van Culemborg bevat!


Op het programma staan natuurlijk weer een kidsrun over 1 kilometer (6 tot en met 9 jaar) en prestatielopen van 3 (10 jaar en ouder), 5 (14 jaar en ouder) en 10 kilometer (16 jaar en ouder).


Nieuw is de bedrijvenloop over 5 kilometer, waarbij teams van minimaal 4 en maximaal 6 personen strijden om de titel ‘Fitste organisatie van Rivierenland’, een titel om trots op te zijn!


Vertrouwde ingrediënten zoals een prijsuitreiking voor alle afstanden, een gezamenlijke warming-up voor de jeugd, een herinneringsmedaille voor iedereen, een omroeper, verzorgingsposten, voldoende gratis parkeergelegenheid, gezellige muziek en honderden enthousiaste sport(st)ers zoals JIJ maken dit hardloopfeest compleet!


Inschrijven kun je je ter plaatse tot een half uur voor aanvang van de start maar ook vanaf NU met korting via DEZE PAGINA van onze website!


Heb je zelf geen interesse? Breng dan iemand anders op de hoogte van dit evenement!


Tot 17 april?!?


Met vriendelijke groet,
Jeroen Gutte
organisatie Culemborg City Run | atletiekvereniging Statina
Lees meer berichten