Nieuwsbericht

23-05-2009

Nieuwe coördinatoren vrijwilligerscommissie

Tijdens de Algemene Ledenvergadering bleek dat Statina de vacature van onder andere 'coördinator vrijwilligerscommissie' nog niet ingevuld had gekregen. Daarbij werd verteld dat Statina een groot aantal enthousiaste vrijwilligers heeft en dat deze voor de club heel belangrijk zijn. Op deze vrijwilligers draait de club nu ook, en Statina merkt dat er op sommige vrijwilligersplekken gaten ontstaan. Daarom hebben Sandra Wormgoor en Annemieke Los zich samen aangemeld om de functie van coördinator vrijwilligerscommissie op te pakken. Op de onderstaande foto zie je wie zij zijn (Annemieke links en Sandra rechts):De eerste stap begint met onszelf voorstellen, en daarna hopen we met jullie in contact te komen, om zo veel meer atleten/familieleden van atleten te enthousiasmeren om vrijwilliger bij Statina te worden. Dat hoeft geen weektaak te worden, want er zijn genoeg taken die veel minder tijd kosten. Jullie zullen hier in de nabije toekomst verder over worden geďnformeerd.

Ik ben Annemieke Los en sinds 1994 lid van Statina. Met name de langere sprint en middenlange afstand zijn de onderdelen die ik graag doe. Maar een keer discuswerpen of verspringen vind ik ook leuk om te doen. Daarnaast geef ik de dinsdagtraining aan een groep junioren. Statina is een club die draait op vrijwilligers en daarom wil ik samen met Sandra jullie enthousiasmeren om ook vrijwilliger van Statina te worden.

Ik ben Sandra Wormgoor en sinds september 2008 lid van Statina. Ik loop al wel wat langer over de Culemborgse dijken, maar had behoefte aan een leuke vereniging waar je met andere ‘soulmates’ de sport kunt beleven en er meer over kunt uitwisselen. Na een ALV werd me duidelijk dat de club draait op vrijwilligers en daarom ook zo bruist van energie. Het lijkt me een uitdagende klus om dit zo te houden.

Meld je aan!

Wij zijn dus de aanspreekpersonen. Mocht je zin hebben om iets voor de vereniging te gaan doen, spreek ons dan op de baan aan, of mail ons. We hopen namelijk één ding: dat het nooit meer gebeurt dat slechts één vrijwilliger een week lang 80 mensen moet bellen om 20 verkeersregelaars te vinden. Want lid zijn van een vereniging schept mooie en sportieve rechten, maar ook vaak gezellige plichten. Dus heb je een uurtje over in de maand, laat het ons weten!
Na de technische trainingen en de lange-afstandtrainingen zullen we de komende weken a.d.h.v. een formulier vragen of en wat je zoal zou kunnen doen op de club.

Vrijwilligersformulieren liggen ook in de kantine van het clubhuis.Lees meer berichten