Nieuwsbericht

15-11-2016

Typhoonloop Gorinchem

Afgelopen zaterdag was het de laatste loop van het Grote Rivieren Loopcircuit. Dit kwam ons ter ore via de luidsprekers op de atletiekbaan van Typhoon. Univé, de verzekeringsmaatschappij die tot nog toe de belangrijkste sponsor was van dit goed georganiseerde circuit houdt ermee op! Alom verwarring en teleurstelling onder de deelnemers. Hoewel een nieuwe sponsor nog moet worden gevonden, kregen we via dezelfde luidsprekers de verzekering van atletiekvereniging Typhoon dat het circuit komend jaar toch doorgang zal vinden. Opluchting alom. We gaan het zien!?


Het was zaterdag behoorlijk fris in Gorinchem, maar daardoor voor sommigen ideaal loopweer. Er waren, met 10 Statina deelnemers dit keer, weer prijzen voor de Statinezen, in de vorm van twee dagsuccessen.


Zo kwam Ruben Verlangen als 3e 35-plusser binnen op de 10 km met een tijd van 36:42, en zagen we na lange afwezigheid de comeback van Sandra Wormgoor, die meteen maar als 2e vrouw finishte op de 5 km, met een tijd van 22:28. Proficiat, dame en heer!


Het opmaken van het eindklassement laat altijd even op zich wachten, en dit was nog niet opgemaakt bij plaatsing van dit bericht. Zal Ruben Verlangen zijn 2e plaats in het M35 klassement kunnen behouden? Blijft Gerard Smit, dit keer afwezig, zich handhaven als 3e in het klassement voor 55-plussers? En blijft Corina van der Linden op de 2e plaats bij de vrouwen van 45 jaar en ouder? Kijk over een week hier op de site van het circuit: http://www.avtyphoon.nl/loopcircuit/uitslagen.php


Foto’s uit de camera’s van Sandra Wormgoor en Bas Belder, waarvoor dank:

In afwachting van verder nieu016-Gor-GK.jpgws over het circuit volgend jaar is het wellicht een aanrader om de website van Typhoon in de gaten te houden: http://www.avtyphoon.nl/loopcircuit/index.php


Netto tijden en namen:


5 KM: Sandra Wormgoor, 22:28 (2e Vrouwen)


10 KM: Ruben Verlangen, 36:42 (3e M35); Ron van der Linden,37:40; Michael van Baal, 37:49; Gerrit Koerting, 48:33; Corina van der Linden, 48:56; Gerrit van Mourik, 54:16; Nico Brand, 57:20; Bert van Oostrum, 57:41.


Vriendelijke groet, Sandra Brand


         


Achter de naam Sandra Brand gaat Statina’s Razende Reportersduo Sandra Wormgoor en Nico Brand schuil. Wereldberoemd in Culemborg om hun nieuwsberichten!
Lees meer berichten