Nieuwsbericht

08-11-2016

Uitslagen Vallende Bladerenloop - 06-11-2016

Maar liefst 244 (iets meer dan in 2015) loopsters en lopers, van heel jong tot behoorlijk oud, begaven zich op zondagochtend 6 november naar recreatieterrein De Meent in Beusichem voor de 2016-editie van Statina’s Vallende Bladerenloop!


Het weer was met veel regen en wind niet zo best, maar de sfeer was, en dat zal voor niemand nieuwe informatie zijn, gemoedelijk en gezellig en er werd daarnaast ook behoorlijk hard gelopen! De strijd bij de jeugd (1,5 kilometer) barstte rond 11.45 uur los en om 12.00 uur volgde de rest voor 2, 4 of 6 rondjes om de plas.


De uitslagenlijst staat online, je vindt hem HIER!


Sta je niet in één van de reguliere lijsten, check dan even de laatste pagina, wellicht vind je jezelf daar dan terug! Eventuele onvolkomenheden kun je hier doorgeven, indien nodig passen wij de lijst dan zo spoedig mogelijk aan!


Net als vorig jaar zorgde Fruitmasters weer voor een lekker appeltje.


Later vandaag volgt een tweede nieuwsbericht met links naar enkele honderden foto’s! :-)Heb je de smaak te pakken? Kom dan naar de Meentcross op zondag 8 januari 2017, de voorinschrijving is sinds afgelopen weekend geopend!


Namens de organisatie bedankt voor je deelname en heel graag tot ziens!


Hartelijke groeten,
Jeroen GutteLees meer berichten