Nieuwsbericht

06-10-2016

Finale masterscompetitie dames - 04-09-2016

Op zondag 4 september vertrok een enthousiaste groep atletes naar de atletiekbaan van atletiekvereniging Prins Hendrik in Vught.


Na twee wedstrijden in mei en juni was het vrouwen mastersteam namelijk doorgedrongen tot de landelijke finale!


De voorbereiding was zoals elk jaar, vanwege de tussenliggende zomervakantie en het aantal blessures, niet optimaal. Er werden in de weken voorafgaand aan die finale veel e-mails naar elkaar gestuurd om elkaar op de hoogte te houden en of de finale voor ons zelfs wel door kon gaan. Uiteindelijk konden we toch met een iets uitgedunde delegatie (Hélène haar blessure was hardnekkig, Miriam kon ook nog niet lopen en Angela kon niet op die datum) vertrekken naar deze hele mooie baan met overdekte tribune!


Het programma was als volgt: Nancy deed mee met de 100 meter sprint en het verspringen. Mirande deed de werpnummers discuswerpen en kogelstoten. Ook Edith stootte de kogel, maar zij ging ook hoogspringen. Arna sprong ook hoog en liep mee op de 200 meter sprint. Esther probeerde de 400 meter en Litha en Corina liepen de 1500 meter. Het laatste nummer is altijd de estafette, dit keer een 4 x100 meter, en daar deden Arna, Esther, Nancy en Edith aan mee.


Het was geen dag voor enorme records, hoewel we met elkaar toch heel goed hebben gepresteerd. Het belangrijkste was wel dat we een superdag met elkaar hebben gehad en ook het weer viel zeker niet tegen. Heel blij waren we ook met onze juryleden Jeroen (ten Kate) en Anita en onze supporters Koen, Hélène en Jeroen (Gutte) met kinders en ploegleider Miriam!


We'll be back…


Esther Elie
Lees meer berichten