Nieuwsbericht

25-08-2016

Inschrijving clubkampioenschap geopend!

Op zaterdag 8 oktober 2016 (3000 meter op zaterdag 1 oktober 2016) organiseert atletiekvereniging Statina voor alle leden van de vereniging weer het jaarlijkse clubkampioenschap!


De 30e (!!!) editie van deze gezellige onderlinge wedstrijd wordt gehouden op de kunststof atletiekbaan van Sportpark Terweijde aan de Sportlaan 15 te Culemborg en begint om 10.00 uur (3000 meter op zaterdag 1 oktober rond 12.00/13.00 uur).


De organisatie heeft weer een aantrekkelijk programma samengesteld, waarin uiteraard de traditionele afsluitende 4 x 400 meter estafette voor fun- en wedstrijdteams niet ontbreekt!


Hoe leuk en succesvol het vorig jaar was kun je hier (verslagje en uitslagen) en hier (foto's) bekijken.


Klik voor meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven op deze link!


Let op! Omdat dit keer een aantal vaste medewerk(st)ers niet aanwezig is moeten we ons strikt aan de uiterste inschrijfdatum van 29 september houden en is na-inschrijven absoluut niet mogelijk. Ook roepen we hierbij leden en ouders/verzorg(st)ers van (jeugd)leden op om zich aan te melden als vrijwillig(st)er. Dit kan op het inschrijfformulier worden aangegeven maar ook per e-mail op wedstrijdcommissie@statina.nl!


Tenslotte: De 3000 meter van zaterdag 1 oktober geldt als afsluiting van de Interne Loopcompetitie maar is ook open voor alle andere geïnteresseerde lopers en loopsters. Clubkampioen kunnen zij echter niet worden, hun prestaties tellen natuurlijk wel mee voor de ranglijsten/baanrecords.


Graag tot ziens op 1 en/of 8 oktober aanstaande!


Met vriendelijke groet,
Wedstrijdcommissie atletiekvereniging StatinaLees meer berichten