Nieuwsbericht

28-07-2016

Tussenstand Interne Loopcompetitie 2015/2016

Na verwerking van alle wedstrijden gepubliceerd op de Statina website tot en met een 10 kilometerwedstrijd in Londen (UK) op 3 juli jl. is een nieuwe tussenstand van de Interne Loopcompetitie van seizoen 2015/2016 opgemaakt.


De tussenstand staat HIER.


De deelnemers die aan de voorwaarde van het aantal kilometers hebben voldaan kunnen hun resultaat nog verbeteren. Voor hen geldt dat wedstrijden voor de rest van het jaar gewoon meetellen. De laatste tussenstand wordt 1 week voor de clubkampioenschappen van zaterdag 1 oktober aanstaande opgemaakt. Dan worden ook, als er voldoende kilometers zijn gelopen om dat mogelijk te maken, de minste resultaten weggestreept. Als slot geldt dan nog de tijd van de 3000 meter op de baan die dag.


Er zijn nog voldoende mogelijkheden om te voldoen aan de eis van het minimum aantal kilometers of, voor de groepen B en C, de eis van één of meerdere langere afstanden, maar de deelname aan een door Statina georganiseerde wegwedstrijd is niet meer mogelijk, die zijn geweest. Lopers die niet aan die voorwaarde hebben voldaan zijn uit de tussenstand verwijderd.


Met sportieve groet,
Bert van Oostrum
CompetitieleiderLees meer berichten